En we zijn vertrokken

Van september tot juni brengt EMotia cultuur naar Erpe-Mere als waren het pralines in een goudkleurige doos mét grote rode strik.  Veel keuze voor verschillende smaken dus.    

Maand na maand stellen we hier het aanbod van de komende weken voor. Bekijk zeker ook hele programma. Wie liever pagina's vol voorstellingen en weetjes doorbladert, vraagt een gedrukte seizoensgids aan. 

Op woensdag 14 september is het filmdag in EMotia. In de namiddag kan je met het hele gezin komen genieten van Ainbo: Heldin van de Amazone (6+) en ’s avonds spelen we The French Dispatch. Voor onze cinEMotia-films zijn er ook abonnementen beschikbaar!

Jeroen Olyslaegers is een geweldige verteller en toont ons op donderdag 22 september hoe achter een woeste, wervelende pen een minzame, openhartige en warme man schuilgaat.

Zondag 25 september gaat het dak eraf. Wim Leys brengt z’n grootste hits en nodigt z’n vrienden Peter Bulckaen & Wim Soutaer mee uit op het podium. Achteraf volgt er een geweldige afterparty met DJ in de Foyer.

Op woensdag 28 september kunnen klein en groot komen genieten van het familieconcert Zwanen (7+). Strijkorkest Bryggen en 9 zwanen op het podium creëren een wereld tussen droom en werkelijkheid.

Dit seizoen gaan we voor ‘Iedereen EMotia’. Geen iedereen zonder jou, dus tot gauw?

Pssst…. de ticketverkoop startte in juni, voor enkele voorstellingen zitten we al aan de laatste tickets!