rood als december

Wie anders dan de Rode Duivels trappen december af? Net zoals de eerste twee poulematchen wordt ook deze derde match op het grote scherm van de theaterzaal gebracht.

Rood met de r van romance… De film Spencer speelt zich af tijdens de cruciale kerstdagen in de vroege jaren ’90, waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Hoofdrolspeelster Kristen Stewart sleepte voor deze film een Oscar-nominatie in de wacht.

En is rood niet bovenal de ultieme kerstkleur? Onze gemeentelijke seniorenraad zorgt ieder jaar voor een spetterend kerstconcert. Luc Van Meeuwen, Mieke, Bandit & Marc Stans zijn dit jaar de sfeermakers van dienst.

Er kan nooit teveel kerst zijn! Eveline Cannoot en Filip D’haeze hebben elkaar gevonden in hun liefde voor de warmste periode van het jaar. Zij brengen een hartverwarmende kerstshow met eigen kerstliedjes en traditionals.

Fijne feesten iedereen, en een mooie start in het nieuwe jaar. En vergeet niet, een cadeaubon voor EMotia doet het bijzonder goed onder de kerstboom of in een nieuwjaarsenvelop!