Mag het wat meer zijn, maart?

Deze maand zit bomvol belevenissen! We beginnen met muzikant, presentator, producent en-zoveelmeer JEAN BLAUTE. Verwacht je aan talloze anekdotes geplukt uit een rijke carrière. ERIC MELAERTS is gastmuzikant en zorgt voor de fijne muzikale ondersteuning. Al even fijnbesnaard is ‘smaakbom’ LUKAS LELIE. Schuif mee aan tafel maar wees snel, misschien kan je nog een van de laatste tickets kopen.

MERCI SATIE is een prachtig vertelconcert over de gelijknamige componist. Deze voorstelling wordt genieten voor 6- tot 106-jarigen. Daarom stellen we deze schoolvoorstelling ook open als matinee.

Professor digitale cultuur MARIEK VANDEN ABEELE brengt in een interessante lezing concrete aanbevelingen over hoe kinderen en jongeren best met hun smartphone omgaan.

Ook muziekiconen PAUL MICHIELS en JOHNNY LOGAN staan op het goedgevulde programma. Deze concerten zijn nagenoeg uitverkocht, kijk vlug op de website of waag je kans op de ruilbox.

Het is uitkijken naar het multimediale stuk ALABAMA door theatermaker FIEN LEYSEN. ‘Teder theater dat film als ruggengraat gebruikt om een rakend, autobiografisch verhaal te vertellen’ vindt Knack Focus. Een niet te missen pareltje! 

Ondernemer in Erpe-Mere? Kom dan Speeddaten met andere EMpreneurs en sla de handen in elkaar! En voor Saint Patrick’s Day brengen de leerlingen van de kunstacademie Ierse deuntjes en liedjes.

Ook EMotia gaat overstag voor roze … Kom je onderdompelen – al dan niet in bijpassende outfit – in de enige echte BARBIE-film. Later op de maand vertoont de BibArt-filmclub het bitterzoete LIVING.

Met de familievoorstelling KAMELEONIE (6+), met de schitterende TINE EMBRECHTS, eindigen we deze maand met één groot feest. Meezingen en dansen zal onvermijdelijk zijn! Psst … dit is een geschenktip voor de klokken!