Nu in juni

Geen maand zo beloftevol als juni! De eerste zonnestralen smaken naar meer en het eerste terrasje evenzeer. In EMotia valt er nog heel wat te beleven voor we onze zomerslaap ingaan.


Zo vertelt de ongeëvenaarde meester JEF VERMASSEN uit zijn boek ‘Meester, ik heb geen tranen meer’. Met de film HET SMELT brengen we het regiedebuut van Veerle Baetens, naar de succesroman van Lize Spit. Vervolgens gaan we de jolige toer op het ‘Kom van dat dak af’ door het FARCETHEATER, met daarin een glansrol voor dorpsgenoot Eveline Cannoot. Het ensemble AIR4SIX brengt op Vaderdag een zalig zondags aperitiefconcert in de Foyer. Ook hier schittert een Erpe-Merenaar, de internationaal gerenommeerde tenor en dirigent Joris Derder. Een ideaal geschenk alvast voor papa’s die houden van klassieke muziek met een originele twist.

Met de dubbeleditie van het SCHLAGERFESTIVAL zet de seniorenraad onze zaal beslist opnieuw in vuur en vlam. Liefhebbers van crooners opgelet! Met BART PIT’S JAZZ BAND halen we de pareltjes uit deze gouden muziekperiode naar EMotia. Geheel in lijn met de sfeer bouwen we de theaterzaal om tot knusse club. Met één been in de zomervakantie verzorgen CELIEN, HANNELORE en LISSA LEWIS – de dochters van – de jaarlijkse 11 juliviering.

Na de zomerrust volgen tien maanden barstensvol culturele sensatie, beloofd.