Jonathan Holslag - De wereld op een kantelpunt

Dit is een UiTPAS activiteit.

UPDATE:

Vanwege de huidige toestand werd beslist om de lezingen van Peter Adriaenssens en Jonathan Holslag niet te laten doorgaan en te verplaatsen naar volgend jaar. Momenteel bekijken we met onze sprekers welke data voor hun passen. De lezingen van Annick Ruyts en Sofie Vanrafelghem gaan voorlopig nog door zoals gepland.

Had je al tickets dan blijven deze geldig. Zodra we de nieuwe data kennen, sturen we je een e-mail.
Had je nog geen tickets, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe data: https://www.erpe-mere.be/op-de-hoogte

***

Jonathan Holslag is Belgisch politicoloog en Chinakenner. Hij doceert internationale politiek aan de Vrije Universiteit Brussel en aan tal van buitenlandse universiteiten.

Hij adviseert onder meer de Europese Commissie en de NAVO, en is een graag geziene gast in duidingsprogramma’s zoals De Afspraak en Ter Zake. Zijn meest recente boek is De nieuwe zijderoute: China op het economische strijdpad. Dat boek vormt ook het uitgangspunt van zijn lezing waarin hij motiveert – omzichtig en met schwung – waarom de wereld op een kantelpunt staat en wat de gevolgen zijn voor ons land. ‘Hoe kunnen we onze samenleving weerbaar maken?’ Op die vraag geeft hij u een glashelder antwoord.

- Abonnementen (15 euro) voor de 4 lezingen zijn te koop vanaf 03/09, om 17.00 uur.
- Losse tickets (5 euro) kan je bestellen van 10/09, om 17.00 uur.

Het is niet mogelijk om vooraf tickets te reserveren via e-mail of telefoon.