Nirvana by Bleach + Pearl Jam by Pearl Ten

Grunge Night

Tickets
  • vrijdag28 oktober 2022om20:00
Dit is een UiTPAS activiteit.

Een eerbetoon aan de grunge van Nirvana en Pearl Jam.

Bleach brengt wat de meesten onder ons hebben moeten missen: een live concert van Nirvana. Van bij de start in 1987 ging het hard voor Nirvana. Het debuutalbum Bleach (1989) was al een stevig underground-succes. Maar de tweede plaat Nevermind (1991) betekende de wereldwijde doorbraak van de band en plots was grunge mainstream. Met In Utero (1993) keerde Nirvana terug naar de essentie van hun muziek. Cobains dood in 1994 maakte een abrupt einde aan een veel te korte carrière. Maar de invloed en populariteit bleef en zanger Kurt Cobain werd één van de vele dode sterren aan de muzikale hemel.

De Italiaanse band BLEACH brengt Nirvana opnieuw tot leven met een straffe show waarbij de geest van wijlen Kurt Cobain nooit ver weg is. Ze nemen je mee op een tocht doorheen het repertoire van Nirvana met de beste songs van de 3 albums: Come as You are, Pennyroyal Thee, All apologies, Lithium, About a girl, Breed en andere. Niet in de Unplugged-versie, maar rauw en onversneden. Je herbeleeft de hoogdagen van de grunge alsof je er zelf (opnieuw) bij bent. Smells Like an optreden dat je niet mag missen!

Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van de band.

Voorprogramma Pearl Ten brengt een tribute aan Pearl Jam. Geen betere manier om deze grunge tribute night in te zetten! Deze Nederlandse band brengt een niet te missen spektakel met de grootste hits van Eddie Vedder en zijn band. 'Even Flow', 'Alive', 'Jeremy' en andere meezingers. Je zal ze allemaal luidkeels meebrullen...

Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van de band.

Line-up:
19u30: deuren open
20u: Pearl Ten
21u30: Bleach Nirvana Tribute

Dit is een clubconcert, dus er zijn enkel staanplaatsen te koop.