Covid

We doen er alles aan om je bezoek aan EMotia prettig en veilig te maken. 

We maken gebruik van het Covid Safe Ticket als toegangscontrole voor de foyer en theaterzaal. Dit zal samen met je identiteitskaart gecontroleerd worden aan de toegangsdeuren van EMotia. Vanaf 20 november geldt in EMotia de mondmaskerplicht vanaf 10 jaar. In de foyer mag je je mondmasker afzetten wanneer je zit. De binnenruimtes van EMotia worden continu geventileerd en gemonitord.

Het Covid Safe Ticket (CST), ook wel coronapas, is een bewijs dat je ofwel volledig gevaccineerd bent, negatief getest bent of genezen bent. Hoe kan je het CST bekomen? De handigste manier is om de CovidSafeBE app te downloaden op je smartphone. Je hebt of je identiteitskaart met kaartlezer en pincode nodig of een 'digitale sleutel' zoals itsme. Je kan je CST ook downloaden en printen via MijnBurgerprofielMijnGezondheid.be of MyHealthViewer. Ook hier heb je je identiteitskaart met kaartlezer en pincode nodig of een 'digitale sleutel' zoals itsme. Je kan ook een papieren versie toegestuurd krijgen, dat duurt ongeveer een week. Je belt hiervoor naar 078 78 78 50 (op weekdagen tussen 9.00 en 19.00 uur).

Verder zorgen we voor de vereiste ventilatie en monitoring van de luchtkwaliteit (CO2). Meer weten? Klik hier voor de huidige maatregelen in de culturele sector.

Specifiek voor de Foyer geldt vanaf 27/11 het horecaprotocol:

  • Het aantal personen per tafel wordt beperkt tot 6.  Een huishouden mag een tafel delen, ongeacht de grootte van dat huishouden.
  • Enkel zitplaatsen aan tafel zijn toegestaan.
  • De openingsuren worden beperkt van 5 uur ’s morgens tot 23 uur.