Def Americans

Johnny Cash Tribute

Tickets
  • zaterdag18 maart 2023om20:00
Dit is een UiTPAS activiteit.

Een Tribute Night om te rocken en te rollen met The Man in Black.
Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weet de Nederlandse tribute-band Def Americans de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans. Moeiteloos schakelen ze tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de live-albums Folsom Prison en San Quentin en de broze, kale sfeer op de American Recordings.

Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.

Van kroeg tot poppodium, van feesttent tot festival, van muziekcafé tot theater, Def Americans staat al 15 jaar garant voor een authentieke en integere Johnny Cash show. Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.

Dit is een staand concert. 

Organisatie: CLUB BETON