• maandag15 januari 2024om20:00
Dit is een UiTPAS activiteit.

Jeffrey Martin (US) combineert een warm-ruw stemgeluid met subtiele americana. Op 3 november verschijnt zijn vierde album Thank God We Left The Garden, solo door Martin opgenomen in zijn tuinstudio met alleen gitaar en zang. De eerste releases There Is A Treasure en Red Station Wagon laten alvast horen dat het niveau hoog ligt!

In een tijd waarin gelaagdheid zo vaak wordt ingeruild voor het oppervlakkige, waar tech-miljardairs raketten bouwen om de planeet te ontvluchten, waar de dode blik van kunstmatige intelligentie onze wereld existentieel overhoop gooit, en waar verdeeldheid waanzinnige niveaus van onzekerheid brengt, voelt de nieuwe plaat van Jeffrey Martin als een hoopvol en volledig menselijk tegengif. Thank God We Left The Garden is een paradoxale knipoog naar Martins eigen spirituele conclusies: "Het heeft me altijd gestoord hoe gespannen religie omgaat met de rommeligheid van onze menselijke natuur.”

Jeffrey Martin was een aantal jaar geleden al eens in onze contreien, tijdens een fifty seats concert (Herzele, 2018). Het was een memorabele passage en er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar deze rasartiest.

Dit concert maakt deel uit van onze gEM-reeks. gEM-sessies worden gebracht voor een beperkt publiek, dat gezellig aan een tafeltje kan genieten van muzikale vondsten en een drankje.

TIP:
Kom naar minstens 2 gEM-sessies en krijg € 1 korting per sessie.

Kocht je al een ticket, e-mail naar EMotia@erpe -mere.be voor een upgrade.

Koop hier je gEM-abonnement en geniet van deze korting.