Julie Delrue

Mamamanie

Tickets
Toevoegen aan kalender
  • vrijdag27 september 2024van20:00tot21:30
Dit is een UiTPAS activiteit.

Een jonge actrice wordt moeder. Ze voelt zich zo goed dat slapen niet meer hoeft. Bovendien blijkt ze opeens meertalig en in staat tot het bespelen van diverse muziekinstrumenten. Die jonge vrouw kan de hele wereld aan. Twee weken later wordt ze opgenomen op de afdeling psychiatrie, met lekkende borsten en zonder baby. Kraambedpsychose is de diagnose.

Onder de vleugels van WOUTER DEPREZ vertaalt JULIE DELRUE (Studio Orka, Chantal) haar verhaal naar de scène, spelend op de grens tussen comedy en theater. BENJAMIN DESMET (SX) is haar muzikale sidekick.

“Ze schetst een doorleefd portret van iemand wiens hoofd doldraait. Om het met de woorden van Janne Desmet te zeggen: het was fantastisch!” — Knack Focus ****

Deze voorstelling zit ook inbegrepen in onze abonnEMent met 10 voorstellingen voor € 100. Het abonnEMent bevat zowel theater, muziek als comedy. Sommige namen klinken bekend in de oren, anderen zijn nieuwe kennismakingen. Ideaal alleszins voor een divers jaar cultuur. Ontdek er alles over hier.