Karolien Olaerts

Gezonde voeding

Tickets
  • maandag16 oktober 2023van20:00tot22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.

Karolien Olaerts, oftewel Karola's Kitchen, heeft het over gezonde voeding. Door de overvloed aan informatie rond gezond eten is het tegenwoordig moeilijk om de zin van de onzin en hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden.

Met veel enthousiasme en de nodige wetenschappelijke onderbouwing wordt een klare kijk gegeven op wat gezonde voeding nu precies is. De combinatie van feitelijke wetenschap, aanvoelen wat voor ons unieke lichaam het beste werkt én een set praktische, haalbare trucs vormen samen dé sleutel naar een evenwichtig eetpatroon en een gezonde levensstijl. En bijgevolg een meer energiek, fit, blij lichaam. Het wordt een combinatie van Karolien Olaerts’ kennis als biomedisch wetenschapper (met als specialisatie voedingswetenschappen), realistische, no-nonsense tips en persoonlijke anekdotes. 


Deze lezing kadert in 'Stemmen in Steenberg: 2023-2024'. Ontdek ook de andere lezingen: Lia van Bekhoven over Klein Brittannië (20/11), Johan Op de Beeck over Napoleon (22/01) en Sofie Claerhout over Dader onbekend, het y-chromosoom als sleutel tot onopgeloste moordzaken (19/2).