Gratis online lezing: Senne Misplon

INTERNATIONALE DAG TEGEN HOMOFOBIE EN TRANSFOBIE: online lezing met SENNE MISPLON

Op 20 mei 2021 om 20.00 uur vertelt Senne op EMotia's virtuele podium alles wat we moeten en willen weten over gender- en seksuele diversiteit. Achteraf volgt een vrijblijvende Q&A waar hij graag met ons in dialoog gaat.

Senne’s persoonlijke missie is mensen informeren en sensibiliseren in het landschap van gender- en seksuele diversiteit en seksualiteit. Met als uiteindelijke doel meer verdraagzaamheid en respect te creëren voor elkaar.

Meer informatieGratis inschrijven

INTERNATIONALE VROUWENDAG: online lezing met YOUSRA BENFQUIH

Doctor in de mensenrechten én gelauwerd schrijfster Yousra Benfquih is niet in een hokje te plaatsen. Dat maakt van haar de ideale spreker op de internationale vrouwendag in het Jaar van de Gelijke Kansen!

Yousra bracht op 8 maart 2021 op ons virtuele podium een lezing rond gelijkheidsdenken vanuit een mensenrechtenperspectief. Afsluiten deed ze met een poëtische noot.

TOP (94)20 met Herman 'Marcske' Verbruggen & DJ Bart Van De Keer i.s.m. FabLab Erpe-Mere

Op vrijdag 12 februari haalde EMotia de ultieme radioamateur in huis om haar top 94(20) te presenteren!
Niemand minder dan Herman Verbruggen, alias Marcske van Radio Hallo, kletste de top bij elkaar.
Lokale DJ Bart Van De Keer zorgde voor de mix en FabLab Erpe-Mere voor de technische ondersteuning.
Het werd een plezante show, mét enkele verrassingen.

Van maandag 8 tot zondag 14 februari zette VI.BE samen met verschillende spelers uit de muzieksector de schouders onder de Week van de Belgische Muziek.
Voor deze gelegenheid zette EMotia muziek van eigen bodem in de schijnwerpers.

AFTERMOVIE NIEUWJAARSWENSEN 2021.

Herbeleef de hoogtepunten van onze livestream live vanuit EMotia op 10 januari 2021 met Kidsdisco & DJ Bobby Ewing. Ook onze burgemeester bracht dit jaar, namens het college van burgemeester en schepen en de ganse gemeenteraad, zijn nieuwjaarswensen over.