Portland, Meis & Caspar Auwerkerken

Witlofsessies

Tickets
  • zondag27 juni 2021van19:00tot22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.

Witlofsessies is een kleinschalige concertreeks van eigenzinnige artiesten. De reeks bracht in de loop van de voorbije jaren al veel mooie namen naar Erpe-Mere: van Gabriel Rios en Het Zesde Metaal over Willem Vermandere en Guido Belcanto tot Flip Kowlier, Yevgueni en Raymond van het Groenewoud. Op zondag 27 juni landt de concertreeks voor het eerst in Cultuurhuis EMotia met een prachtige line up.

Headliner Portland won in 2018 nog De Nieuwe Lichting en is sindsdien bezig aan een steile opmars. Met shows op Rock Werchter en Pukkelpop in 2019 en twee MIA-nominaties in 2020 zijn ze stilaan op weg om één van de Grote Belgen te worden. Verwacht je aan de uitgeklede akoestische duo versies van hun indiepop songs, waarbij de geweldige stemmen van Jente Pironet en Sarah Pepels op een unieke manier samensmelten.

Geniet van de ontroerende fluisterpop van de Nederlandse Meis. Als kleindochter van Boudewijn De Groot werd de muziek haar met de paplepel ingegeven. Ze brengt kleine Nederlandstalige liedjes over grote onderwerpen waarbij ze een intrigerende balans vindt tussen akoestische instrumenten en elektronische synths en samples.

Aftrappen doen we met de beloftevolle en getalenteerde 21-jarige singer-songwriter Caspar Auwerkerken. Gewapend met enkel zijn gitaar en stem brengt hij zijn dromerige en wondermooie songs. Voor fans van The Bony King of Nowhere, Tamino, Sparklehorse en Sophia.