Scholen


SCHOOLAANBOD 2024.2025RESERVEER

We stellen je ongelooflijk graag het schoolaanbod 2024.2025 in EMotia voor. Ook de fijne voorstellingen die de bib in EMotia organiseert, zitten in dit aanbod. Verder zijn er twee voorstellingen die buiten de schooluren vallen maar die beslist de moeite waard zijn voor je leerlingen. Daarom bieden we ze voor groepen van minstens 10 leerlingen aan schooltarief aan. 

Interesse om met je klas naar een voorstelling te komen? Je kan vanaf 3 juni 2024 om 10.00 uur reserveren.

Bij voorkeur vult één verantwoordelijke per school het e-loket voor alle klassen in. Daarna beginnen we te puzzelen. We houden rekening met het tijdsstip waarop het e-loket werd ingevuld. Je reservatie staat pas vast wanneer je in september een bevestigingsmail ontvangt. Is een voorstelling volzet dan verwittigen we je. We proberen waar mogelijk om een extra voorstelling in te lassen.

Kort voor je bezoek aan EMotia vragen we je om het aantal leerlingen te bevestigen. We factureren volgens het aantal aanwezige leerlingen maar rekenen minstens 90% van het bevestigde aantal aan. Begeleidende leerkrachten komen steeds gratis naar de voorstelling.

EMotia is aangesloten bij Voor de Show, een theaterspel voor lager onderwijs om leerlingen te enthousiasmeren voor de schoolvoorstelling. Het spel is telkens aangepast aan de voorstelling waar jullie naartoe gaan.

We zijn een erkende culturele bestemming van Cultuurkuur. Dit wil zeggen dat je volgens de bestaande dienstregeling gratis met de bus van De Lijn naar EMotia en terug reist. Zo vaak je maar wil! Er is een halte van De Lijn vlakbij EMotia (halte Erpe-Mere gemeentehuis).

Vragen? Stuur een e-mail naar EMotia@erpe-mere.be of bel op 053 60 35 60.

We kijken er alvast naar uit om je school een boeiende culturele ervaring te bezorgen!

SCHOOLAANBOD 2024.2025RESERVEER