Scholen


SCHOOLAANBOD 2023.2024RESERVEER

We stellen je ongelooflijk graag het schoolaanbod 2023.2024 van EMotia voor.
Interesse om met je klas naar een voorstelling te komen?

Bij voorkeur vult één verantwoordelijke per school het e-loket voor alle klassen in. Daarna beginnen we te puzzelen. We houden hierbij rekening met het tijdsstip waarop iedere school het e-loket invulde. Je reservatie staat pas vast wanneer je begin september een bevestigingsmail ontvangt. Is een voorstelling volzet dan verwittigen we je wel meteen. We proberen waar mogelijk om een extra voorstelling in te lassen.

Enkele weken voor de voorstelling zullen we je vragen om het aantal leerlingen te bevestigen. We factureren volgens het aantal aanwezige leerlingen maar rekenen minstens 90% van het bevestigde aantal aan. Begeleidende leerkrachten komen steeds gratis naar de voorstelling.

Vanaf nu is EMotia ook aangesloten bij Voor de Show, een theaterspel voor lager onderwijs om leerlingen te enthousiasmeren voor de schoolvoorstelling. Het spel is telkens aangepast aan de voorstelling waar jullie naartoe gaan.

EMotia is een erkende culturele bestemming van Cultuurkuur. Dit wil zeggen dat je volgens de bestaande dienstregeling gratis met de bus van De Lijn naar EMotia en terug reist. Zo vaak je maar wil! Er is een halte van De Lijn vlakbij EMotia (halte Erpe-Mere gemeentehuis).

Vragen? Stuur een e-mail naar EMotia@erpe-mere.be of bel op 053 60 35 60.

We kijken er alvast naar uit om je school een boeiende culturele ervaring te bezorgen!

SCHOOLAANBOD 2023.2024RESERVEER