Therapy? by Screamager + Metallica by Magnetica

Tribute Night

Tickets
  • zaterdag4 juni 2022om20:00

Een double bill Tribute Night die je van je sokken blaast. Twee bands voor de prijs van één. Eerst speelt SCREAMAGER de succes-cd Troublegum van Therapy?, aangevuld met de hits van de andere albums. Nadien raast MAGNETICA als een bezetene door het werk van Metallica. Verwacht je aan alle grote hits en meezingers.

SCREAMAGER is een Therapy?-tribute uit Aalst. De bandleden hebben meer dan 15 jaar ervaring in andere bands, met één ding gemeen: de onmiskenbare invloed van Therapy?. Daarom brengen ze een eerbetoon aan hun muzikale helden, met een set die is opgebouwd rond het veelgeprezen album Troublegum en tal van andere greatest hits. Op de setlist hits als Knives, Screamager, Die Laughing, Church of Noise, Infernal Love, Teethgrinder, Nowhere …

Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van de band.

MAGNETICA is een Metallica-tribute uit regio Aalst met een waanzinnige drang naar perfectie. Ze presenteren een live geluid dat moeilijk te onderscheiden is van de echte band. Sinds 2009 bouwen ze voort op hun live-ervaring met meer dan 120 shows in binnen- en buitenland. Als echte Masters of Puppets bespelen ze het publiek met de grootste Metallica-hits. De missie van Magnetica is duidelijk: Seek and Destroy. Het publiek moet de zaal verlaten alsof ze net een échte Metallica-show hebben gezien and Nothing Else Matters.

Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van de band.