Beland in Sprookjesland - De Musical (6+)

New Life Academy

Tickets
  • vrijdag26 mei 2023om20:30
  • zaterdag27 mei 2023om16:00
  • zaterdag27 mei 2023om20:30

Korte inhoud:

Vier kinderen uit een weeshuis doen op een avond een wens om te ontsnappen aan hun ongelukkige situatie. Samen beleven ze een ongelofelijk avontuur in de magische wereld waarin ze belanden: Sprookjesland! Stap met ons mee in het magische portaal en laat je betoveren door deze nieuwe musical.

De 'New Life Academy' is een deeltijdse Theater- & Musicalopleiding voor kids, teens en adults vanaf 8 jaar!
De enige echte Aalsterse Theater- & Musicalschool waar de lessen gegeven worden door professionele/gediplomeerde docenten die in het werkveld actief zijn. Deze productie wordt dus gespeeld door de leerlingen die vanaf semester 2 begonnen zijn aan dit project.

Tijdens de lessen wordt er telkens naar een soortgelijk project toegewerkt. Onze opleidingen bieden een divers aanbod waaronder: Zang, Dans, Spel, Project & nog veel meer!

Deze lessen gaan door op zaterdagen van 13u30 - 16u30 in 'Sportcentrum Schotte' - Kapellekensbaan 8, 9320 Aalst/Erembodegem.
Wij zijn een productiehuis met een ruim aanbod en daarom zullen de lessen nooit vervelen. Inschrijven voor het nieuwe academiejaar, dat start in september 2023 kan via www.newlife-academy.be en krijg 2 geheel vrijblijvende, gratis proeflesdagen cadeau!

Is het academiejaar al begonnen maar ben je nog niet ingeschreven? Geen enkel probleem, instappen kan namelijk op elk moment!   

CREDITS:
Producent: New Life Academy
Uitvoerend producent: Tjorven Pletinckx-Swinnen
Regie: Aiko Janssens, Tjorven Pletinckx-Swinnen
Script: Jens De Clercq, Tjorven Pletinckx-Swinnen
Liedteksten: Jens Declerq
Muziek: Jens Declerq