Terug open in juni!

Het Overlegcomité heeft voor juni versoepelingen voor de cultuursector aangekondigd. Dat maakt dat we toch nog een einde kunnen breien aan dat uitgemergelde seizoen '20-'21.  

Om de deuren open te gooien moeten we enkele voorwaarden garanderen: afstand, verse lucht, handhygiëne… je kent het ondertussen wel. En wij ook, want toen in september de deur op een kier ging was dat met een uitgebreid regelboek. We hebben dus al even kunnen oefenen en verzekeren covid-veilige cultuur in EMotia. Wie hierover meer wil weten kan EMotia.be/covid bezoeken. 

De tickets voor juni zijn te koop vanaf 26/5! Wie wat hulp kan gebruiken bij de online ticketaankoop kan tijdens de kantooruren bellen naar 053 60 35 60. Lukt dit niet, dan kunnen we afspreken aan de balie.  

Van onze 400 zitjes mogen er in juni maximaal 200 bezet worden. Om afstand tussen de bubbels te houden, is het voorlopig niet mogelijk om je plaats vrij te kiezen of om tickets te kopen voor mensen die geen deel uitmaken van je bubbel.  
Wie omwille van een handicap een specifieke plaats wenst, kan dit laten weten bij de ticketaankoop, in het vakje ‘opmerkingen’.  
Enkele dagen voor iedere activiteit ontvang je een e-mail met daarin de geldende hygiëne- en afstandsregels. Op dat moment staat je definitieve stoelnummer op je online ticket. 

Wat we niet in de hand hebben zijn die wispelturige covid-cijfers. Op dit moment lijken de vereisten haalbaar. Koop je een ticket voor een voorstelling die toch niet kan doorgaan dan zoeken we eerst een nieuwe datum. Jouw ticket blijft dan gewoon geldig. Past die nieuwe datum niet voor jou, of lukt het ons niet om de activiteit te verschuiven, dan betalen we jouw ticket terug.  

De Foyer is opnieuw open.  
Reserveren wordt wel aangeraden. 
Bel, sms of WhatsApp hiervoor naar 0491 11 15 87. 

Tot gauw!