Tickets

Webshop
De tickets voor EMotia zijn te koop via de webshop, tenzij dit anders staat vermeld.
Je kan tickets aankopen als gast, maar als je een profiel aanmaakt dan vind je je tickets altijd terug in de webshop onder 'mijn profiel'.
Kan je wat hulp gebruiken bij je online ticket-aankoop? Bel dan naar 053 60 35 60.

Korting leerlingen kunstacademie
Leerlingen aan een erkende kunstacademie kopen per seizoen één ticket aan 50% van de standaardprijs en dit voor een selectie van de eigen programmatie. Deze voorstellingen herken je aan het KA logo of door de vermelding "Voor deze voorstelling kan je gebruik maken van je kunstacademie-korting (KA)". Stuur een e-mail naar EMotia@erpe-mere.be voor je persoonlijke code.

Cadeaubon
Een cadeaubon voor EMotia is het ideale geschenk voor iedere cultuurliefhebber. In de webshop zijn cadeaubonnen te koop van 5, 10, 20 en 50 euro. De bon blijft twee jaar geldig en hoeft niet in één keer opgebruikt te worden. 

Abonnement
We bieden abonnementsformules aan voor cinEMotia, EMuse en Stemmen in Steenberg.

UiTPAS
UiTPAS is een spaarkaart voor iedereen die deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. De gespaarde punten ruil je om voor een korting, cadeau of ander voordeel.
Mensen met een laag inkomen betalen bij een UiTPAS-activiteit van een dagdeel (voor- of namiddag, avond) 1,5 euro per ticket. Tickets aan kansentarief kunnen eveneens in de webshop aangekocht worden.