Veerle Malschaert

Verlicht Mij

Tickets
Toevoegen aan kalender
  • vrijdag31 januari 2025van20:00tot21:30
Dit is een UiTPAS activiteit.

Veerle is on the run! Ze is overprikkeld, ze is overbelast, ze is overbevraagd, ze is overstresst, ze is overpamperd, ze is overpuberd, ze is overwerkt, ze OVERLEEFT. Ze zit in een energiecrisis en is op zoek naar de spaar-uzelf-knop, de let-it-be verlichting, de zonder zorgen-panelen, de wijze warmtepomp. Haar verbruik moet naar beneden!

VEERLE MALSCHAERT hoeft geen introductie meer. Ze is een vaste waarde in het comedy en theater landschap en ze blijft uniek in haar genre. Er is geen comédienne oprechter en authentieker.

Veerle schuwt de kwetsbaarheid niet en doorbreekt elk taboe. Malschaert deelt haar eigen (tragi)komische struggle door het leven en geeft haar publiek zo ‘the best and funniest way to survive life’. Ze is grappiger en goedkoper dan therapie en een must see voor elke meerwaardezoeker van de tragicomedy.

Deze voorstelling zit ook inbegrepen in onze abonnEMent met 10 voorstellingen voor € 100. Het abonnEMent bevat zowel theater, muziek als comedy. Sommige namen klinken bekend in de oren, anderen zijn nieuwe kennismakingen. Ideaal alleszins voor een divers jaar cultuur. Ontdek er alles over hier.